Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Eetcafé 't Ruifje

Functieomschrijving Wij bieden onze gasten diverse mogelijkheden van lunch, borrel en diner tot feesten & partijen en buffetten. Ons eetcafé biedt plaats aan meer dan 100 gasten en ook ons (pas gerenoveerde) ruime tuinterras is een geweldige ambiance om te vertoeven én te werken. Deze diversiteit biedt jou een uitdagende leerplek binnen een gezellig team. Wij bieden: • een leerplek met professionele begeleiding van één van onze leermeesters • leren in een enthousiast en gezellig team (+/- 15 personen) • een leerplek waarbij alle onderdelen van het vak behandeld worden • flexibele werktijden • een marktconform salaris • goede arbeidsvoorwaarden Functie-eisen • je volgt een BBL opleiding (bij voorkeur niveau 2 of 3) • je hebt passie voor horeca en gastvrijheid • je bent service- en gastgericht • je bent flexibel inzetbaar en bereid om in avonden, weekenden en op feestdagen te werken

Naar wie zijn wij op zoek?

In een persoonlijk gesprek gaat men hier verder op in.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een dynamisch bedrijf, wellicht groei jij met ons mee en versterk je ons team.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder