Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Café-brasserie de Kiosk Lijkt werken in de horeca jou leuk?!, weet je nog niet precies wat jij wilt gaan doen kom dan werken bij de Kiosk!

Café de Kiosk, de huiskamer van Loon op Zand. Hier komen jong en oud samen! Met een lunch en dinerkaart en een groot terras genoeg te beleven. Bij ons boven worden er feesten en vergaderingen georganiseerd, interesse in iets anders ook dat is bij ons mogelijk! We organiseren een aantal keren per jaar evenementen. Kortom genoeg te doen en te leren. Ons team bestaat uit 8 vaste medewerkers en ongeveer 20 oproepkrachten. Benieuwd geworden, bekijk onze socials!

Naar wie zijn wij op zoek?

Weet jij nog niet goed wat je wilt en denk jij de horeca is iets voor mij?! Kom dan lekker bij ons stage lopen. In een jong en gezellig team zijn wij bereid jou mee te laten kijken in de wereld van de horeca. Met ons grote terras en gezellige eetcafé kunnen wij jou mee laten proeven van de horeca. Ook in de keuken en 'bij ons boven' tijdens feesten of vergaderingen krijg jij een goede sfeerimpressie wat werken in de horeca inhoud!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een jong en gezellig team waarbij de gast tevredenheid en de kwaliteit van onze producten bovenaan staan. Ben jij op zoek naar een BBL traject waar je veel kunt leren in een gezellige ambiance, waar alles bespreekbaar is en met mogelijkheid tot een baan, kom dan snel eens bij ons kijken!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder