Zelfstandig werkend kok

Café-brasserie de Kiosk Lijkt werken in de horeca jou leuk?!, weet je nog niet precies wat jij wilt gaan doen kom dan op stage bij de huiskamer van Loon op Zand 'de Kiosk'

Café de Kiosk, de huiskamer van Loon op Zand. Hier komen jong en oud samen! Met een lunch en dinerkaart en een groot terras genoeg te beleven. Bij ons boven worden er feesten en vergaderingen georganiseerd, interesse in iets anders ook dat is bij ons mogelijk! We organiseren een aantal keren per jaar evenementen. Kortom genoeg te doen en te leren. Ons team bestaat uit 8 vaste medewerkers en ongeveer 20 oproepkrachten. Benieuwd geworden, bekijk onze socials!

Naar wie zijn wij op zoek?

Weet jij nog niet goed wat je wilt en denk jij de horeca is iets voor mij?! Kom dan lekker bij ons stage lopen. In een jong en gezellig team zijn wij bereid jou mee te laten kijken in de wereld van de horeca. Met ons grote terras en gezellige eetcafé kunnen wij jou mee laten proeven van de horeca. Ook in de keuken en 'bij ons boven' tijdens feesten of vergaderingen krijg jij een goede sfeerimpressie wat werken in de horeca inhoud!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een jong en gezellig team waarbij de gast tevredenheid en de kwaliteit van onze producten bovenaan staan. Ben jij op zoek naar een stage waar je veel kunt leren in een gezellige ambiance, waar alles bespreekbaar is en met mogelijkheid tot bijbaantje kom dan snel eens bij ons kijken!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder