Leidinggevende bediening

De Heische Hoeve bv

Je frisse voorkomen, je vrolijkheid en servicegerichtheid zijn een genot om te ervaren. Het geeft je energie als alles precies loopt zoals jij het gepland had. Je bent een échte sociale duizendpoot en weet je heldere communicatieve vaardigheden perfect in te zetten. Je werkt even gemakkelijk zelfstandig als samen in een dynamische omgeving. Collega's werken graag met jou en iedereen weet: wanneer jij er bent loopt alles op rolletjes. • Je hebt een uitvoerende rol. Je bent mede verantwoordelijk voor invulling geven aan de dagelijkse banqueting-activiteiten; • Je verstrekt informatie aan gasten en creëert een optimale gastvrijheidsbeleving; • Kortom je bent mede verantwoordelijk voor het verzorgen van diverse ontbijten, koffiebreaks, lunches, afternoonbreaks, borrels, events, diners en etc. op diverse locaties binnen het bedrijf

Naar wie zijn wij op zoek?

de student kan hier nog alles leren

Wat biedt het bedrijf?

reiskostenvergoeding een unieke uitdagende leeromgeving je krijgt verantwoordelijkheden voor een eventuele baan kun je met ons in gesprek gaan onze locatie is moeilijk met open baar vervoer te komen (eventueel fietsen of ander vervoer regelen)

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder