Leidinggevende bediening

Libéma Vakantiepark Dierenbos Wil jij klaargestoomd worden om als horecatopper onze gasten in de watten te leggen? Ben jij wel klaar met de schoolbank

Dit vind je leuk om te doen: -Verwachtingen overtreffen; Als Horeca Medewerker ben je hèt aanspreekpunt voor onze gasten en klanten! Jij zorgt samen met het horecateam voor een gastvrij ontvangst en zet graag nét dat stapje extra; -Een dynamische werkomgeving; Als Horeca Medewerker is daadwerkelijk geen dag hetzelfde, de ene avond werk je in ons gezellige familierestaurant, en de andere dag serveer je heerlijke broodjes tijdens de lunch of de heerlijkste cocktails in onze buitenbar; -Werken op een prachtige en unieke locatie! Een bosrijke omgeving met een binnen en buitenzwembad én een grote natuurlijke zwemvijver. Ben je vrij? Dan mag je hier uiteraard gratis gebruik van maken! Als Allround Medewerker werk je in het middelpunt van alles wat er bij Vakantiepark Dierenbos te beleven is. Voor jou als medewerker the place to be!;

Naar wie zijn wij op zoek?

-Je bent minimaal 16 jaar; -Je volgt een relevante BBL opleiding en zoekt een bedrijf om jouw werk-leer traject te voltooien; -Je bent oprecht geïnteresseerd in mensen en het bieden van een gastvrij en warm welkom is voor jou een vanzelfsprekendheid en geen aangeleerd trucje.

Wat biedt het bedrijf?

-Afwisseling, dynamiek en de belofte dat elke dag ook echt anders is; -Unieke werkomgeving Een bosrijke omgeving én een binnen en buitenzwembad én een grote natuurlijke zwemvijver;??Hoe leuk is het om tijdens de pauze even een kijkje te nemen en een rondje te lopen op het park?; -Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt; -Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie uit te voeren.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder