Brasserie Pastis lerend werken met passie en plezier bij Brasserie Pastis
4 dagen in de week werken. Hiervan altijd 1 weekend dag vrij en 2 dagen doordeweeks vrij. Dat betekend dat de leerling 4 hele dagen werkt. Werkzaamheden zullen heel divers zijn omdat ik het belangrijk vind dat iedereen op elke afdeling weet wat hij of zij moet doen. Dat betekend bar werkzaam heden, maar ook bestellingen op nemen en drankjes en eten naar de gasten brengen. Hierbij hoort ook telefonische reserveringen aan nemen en een tafel indeling maken voor de lunch en diner. Maar ook bestellingen doen en de voorraad bewaken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een hardwerkende student die ik op alle afdelingen kan in zetten of die dit graag wilt leren. Spontaan en gastvrij maar ook vooral een teamspeler en iemand die werk ziet liggen. We hebben een groot team dus het is belangrijk dat hij of zij met iedereen kan overleggen.
Wat biedt het bedrijf?
Omdat we een groot team hebben zijn we ook heel erg hecht met elkaar en maken we veel plezier. Ook proberen we elk jaar een personeel feestje te organiseren. Doorgroeimogelijkheden zijn hier altijd te bespreken zoals verantwoordelijkheid over het openen en afsluiten van het restaurant. Mocht er interesse zijn voor een vaste aanstelling staan wij hier zeker voor open.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan