Kok

Rosa's Cantina Rosa's keuken Topper!

Bij Rosa's Cantina wordt met verse ingrediƫnten en producten gewerkt. Er wordt gekookt volgens Italiaans receptuur, veelal traditioneel. Pizzadeeg wordt dagelijks vers gemaakt met meel, gist, water en beetje olijfolie. Het restaurant is open van woensdag t/m zondag vanaf 16 uur. Ook in de keuken wordt maximaal samengewerkt. Weliswaar is er een pizzakant en een overige gerechten kant, maar de samenwerking is groot. Vanaf 14 uur wordt er volop mise en place gedraaid om alles op tijd klaar te krijgen. Gedurende het diner kan het stresvol zijn in de keuken maar omdat we goed samenwerken komt het altijd goed.

Naar wie zijn wij op zoek?

Orde, netheid en passie voor het keukenvak vinden wij het allerbelangrijkste.

Wat biedt het bedrijf?

Idem gastheer/vrouw.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder