Marketing & Communication Specialist

VA Foods Budel Stage Marketing & Communicatie

Omdat we een kleine organisatie zijn, draai je tijdens je stage actief mee in het hele team. Hierdoor leer je het hele bedrijf kennen. Je gaat aan de slag met content creatie voor online media, je monitort de social media kanalen en je werkt samen met de collega’s van het team aan diverse uitvoerende taken. Ook kun je meehelpen in het organiseren en uitvoeren van eventuele beurzen en markten, indien deze plaatsvinden. Bovendien draag je met jouw inzet en creatieve ideeën bij aan het communicatiever maken van onze organisatie. Dit zijn enkele voorbeelden van jouw taken en verantwoordelijkheden: - Website up to date houden; - Contentcreatie; - Google Analytics; - Social media kanalen monitoren en onderhouden; - Klantencontact; - Organiseren en meewerken aan eventueel klantenbezoek, beurzen of markten; - Nieuwsbrief/mailing.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent een derdejaars MBO niveau 4 scholier; - Jij bent communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift; - Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands; - Je kan zelfstandig aan de slag gaan, maar bent ook een teamplayer; - Je bent leergierig, probeert graag nieuwe dingen uit en neemt makkelijk initiatief; - Je hebt eventueel affiniteit met voeding.

Wat biedt het bedrijf?

- Een unieke kijk in de wereld van voeding; - Een jong, flexibel en enthousiast team; - De kans om in een snelgroeiend en jong bedrijf mee te groeien; - Ruime leermogelijkheden; - Een goede leer- en werkomgeving met diversiteit aan taken; - Regelmatig lekkere snacks om te proeven. Food Specialties is gespecialiseerd in gezondere voeding voor mensen met óf zonder allergie of intolerantie. We vinden samen eten belangrijk en daarom bieden we een divers assortiment. Onze producten zijn vrij van allergenen, maar daarbovenop zijn er ook nog eens producten vegan en halal. Food Specialties is een familiebedrijf welke gedreven wordt door liefde voor voeding. Kwaliteit, gezondheid en een goede werksfeer staan hoog in het vaandel. In een klein team van enthousiaste en gemotiveerde, jonge collega’s zorgen we er iedere dag voor dat er hoogwaardige food producten worden geproduceerd. Van VA Foods tot private label. Standplaats is Maarheeze, trein- en busstation op loopafstand.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder