Le Brasseur
Le Brasseur is een restaurant met Franse keuken dat in het oude centrum van Maarssen ligt. Wij zijn 7 dagen in de week open voor zowel lunch als diner. Zowel particulieren gasten als zakelijke gasten komen bij Le Brasseur voor een goed verzorgden lunch, diner, bruiloft, feest of zakelijke bijeenkomst. Je werkt in een jong team dat zowel tijdens als naast het werk leuke dingen met elkaar doet. Doorgroeimogelijkheden en na je opleiding mogelijkheid om te blijven.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij gedreven en creatief, heb jij leidinggevende kwaliteiten, kan jij goed functioneren in een gemotiveerd en gedisciplineerd team, ben je flexibel, heb je oog voor detail, gastgericht Dan zoeken wij jouw!
Wat biedt het bedrijf?
Le Brasseur is een restaurant met Franse keuken dat in het oude centrum van Maarssen ligt. Wij zijn 7 dagen in de week open voor zowel lunch als diner. Zowel particulieren gasten als zakelijke gasten komen bij Le Brasseur voor een goed verzorgden lunch, diner, bruiloft, feest of zakelijke bijeenkomst. Je werkt in een jong team dat zowel tijdens als naast het werk leuke dingen met elkaar doet. Doorgroeimogelijkheden en na je opleiding mogelijkheid om te blijven.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan