Leidinggevende bediening

Thermen Resorts: Thermen Maarssen Unieke leerplek in de bediening & wellnesswereld

In onze bediening serveer jij niet alleen de heerlijkste gerechten, maar ook een grote glimlach. Jij bezorgt de gast een blijvende herinnering door jouw enthousiasme en die extra stap die jij zet om ervoor te zorgen dat onze gast het restaurant verlaat met een glimlach. Ons restaurant en terras worden nog fijner met iemand die weet hoe je gasten écht blij maakt. Jij bent alert en ziet wat onze gasten nodig hebben. Je houdt van aanpakken, maar bent altijd vriendelijk. Zo maak jij de wellnessbeleving van onze gasten compleet. En voor jezelf, want onze wellness is een inspirerende werkomgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Dit ben jij: Jouw glas is altijd halfvol • Heb je een grote glimlach, op ieder moment van de dag! • Heb je een passie voor horeca en heb je al wat werkervaring • Houd je van aanpakken, bruis je van energie en ben je representatief

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons werken betekent… Naast gastgerichtheid en kwaliteit sta jij bovenaan ons lijstje. Daarom… .. vind je bij ons: • Een ontspannen (werk)omgeving • Een sterk familiegevoel • Een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat • Positieve energie! … krijg je bij ons: • De ruimte om je privéleven, studie of andere baan te combineren • Flexibele werkdagen. Je team werkt met wisselende roosters, waardoor je zowel overdag als in de avonduren afwisselend vrij bent • De kans om jezelf te ontwikkelen. De Thermen Academy helpt je hierbij • Leuke extra’s, zoals korting op onze producten én ontspannen in onze sauna's

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder