Kompas Loosdrecht Restaurant Kompas in Loosdrecht is een jong, dynamisch en gezellig bedrijf.
Passie voor eten en drinken is het belangrijkste ingrediënt voor deze functie. Jij wordt enthousiast van mooie gerechten en wijnen met een ultieme smaakcombinaties. Samen met je collega’s creëer je een culinaire en verrassende beleving voor iedere gast. Restaurant Kompas in Loosdrecht biedt de student een leerbedrijf waar alle facetten van de horeca voorbij komen. We werken in een gezellig, hecht team waar iedereen gewaardeerd wordt in zijn of haar functie. Doorgroeimogelijkheden in het Kompas of in één van onze collega-bedrijven: restaurants Wilhelminapark, Maeve, Heimat of San Siro behoren tot de mogelijkheden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Passie voor eten en drinken is het belangrijkste ingrediënt voor deze functie. Jij wordt enthousiast van mooie wijnen en ultieme smaakcombinaties. Samen met je collega’s creëer je een culinaire en verrassende beleving voor iedere gast.
Wat biedt het bedrijf?
Kompas in Loosdrecht biedt de student een leerbedrijf waar alle facetten van de horeca voorbij komen. We werken in een gezellig, hecht team. Doorgroeimogelijkheden in het Kompas of in één van onze collega-bedrijven: restaurants Wilhelminapark, Maeve, Heimat of San Siro behoren tot de mogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring