Leidinggevende keuken

Restaurant Zilt & Zoet In restaurant Zilt & Zoet leer je het vak zoals het moet!

Je werkt in een klein maar gezellig team in de keuken. De brigade begint om 10.00 uur met koffie. Jouw taak is het opstarten van de Garde Manger, de koude kant. Je maakt de mise en place voor deze partie. Tijdens het service ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de gerechten en het doorgeven. Communicatie met de bedienings brigade en je collega's in de keuken. Verder help je mee met bestellen en opruimen van de bestellingen. Samenstellen van de nieuwe kaart.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, gemotiveerd, creatief, netjes.

Wat biedt het bedrijf?

Kleding van het bedrijf (wordt ook hier gewassen). Maaltijd van het bedrijf, normale werktijden. Vaste vakantie periodes. Eigen creatieve inbreng is welkom!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder