Uitvoerend bakker

Echte Bakker Nathalie Ambachtelijke warme bakker zoek leergierige en gedreven stagiaire!

Je krijgt de kans om alle werkzaamheden mee uit te voeren van brood t/m banket en Limburgse vlaaien. De periodes zijn flexibel, er kan veel in overleg. Het enige wat relevant is dat je zelf wil leren, nieuwsgierig bent en houdt van aanpakken. Afhankelijk van je werkzaamheden en of je brood of banket ambieert kunnen je werktijden verschillen van beginnen om 2h of 5h. Dit alles gebeurt in overleg. Wij zijn een ambachtelijke bakkerij met 5/6 broodbakkers en 3 banketbakkers. Wil je meer weten over ons? Bel, mail of app ons, dan maken we snel een afspraak voor een rondleiding in de bakkerij!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Leergierig - Gedreven - Open en eerlijk

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden werken in een echte warme bakkerij, dus de winkel verkoop is aan de bakkerij vast. Hierdoor zul je ook soms klantcontact hebben. Een klein maar gezellig team. Mogelijkheid tot een toekomstige baan. Naast dat je veel leert is er ook ruimte voor persoonlijke coaching, mits je hiervoor open staat. Werken in een leuk team met ieder zijn specialismes. En ruimte om zelfstandige taken te krijgen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder