Uitvoerend bakker

Echte Bakker Nathalie Leren, werken en lachen bij de Ambachtelijke bakker

Je krijgt de kans om alle werkzaamheden mee uit te voeren van brood t/m banket en Limburgse vlaaien. Afhankelijk van de keuze om alles mee te doen of enkel brood of banket zijn de uren meer in de nacht of dag. Volledig afhankelijk van jouw inzet en kunnen mag je werkzaamheden uitvoeren ook zelfstandig. Dit wordt na de eerste week meelopen een op een besproken. Dus ben jij een gemotiveerde leerling en pik je snel dingen op, staat daar veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen als bakker tegenover! Ik verwacht van jouw dat je weet wat je wil leren en uit je stage wil halen. Dat je ook mij als begeleider durft uit te dagen en we samen een mooie tijd ervan maken. Volg ons vooral op facebook en instagram om een beter beeld te krijgen van de bakkerij en de producten die we maken. En wil je graag meer weten bel of mail ons gerust om een keertje kennis te maken! Natalie

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij iemand die het vak wil leren en graag in een leuk team werkt? Wij zoeken iemand die dingen oppakt nadat ze zijn uitgelegd en vragen stelt als er iets niet duidelijk is. Mijn moto is: 'hard werken en hard lachen gaan hand in hand'. Spreekt dit jouw aan, dan bel of app ons!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jouw verder: Naast vakinhoudelijke coaching, persoonlijke coaching. Leuk en gezellig team Warme bakker, de bakkerij zit achter de winkel. Dus er is ook klantcontact. Met uitzicht op mogelijk een toekomstige baan

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

lees verder