De Polderij Toekomstbestendig koken met producten direct van het land in een intiem familiebedrijf op een groene buitenlocatie.
De Polderij is een duurzame vergaderlocatie, gevestigd in een voormalige boerderij. Wij ontvangen zakelijke groepen die bij ons komen vergaderen. Daarnaast zijn wij beschikbaar voor bruiloften, feesten en evenementen. Onze keuken grenst aan een zelfoogsttuin en een voedselbos in aanplant. Daarmee zijn we de eerste locatie met een voedselbos als achtertuin. Ons team is breed inzetbaar: in de keuken én aan de voorkant als gastvrouw/-heer. Dat verwachten wij ook van jou. Wat ga je doen: - weekmenu, voorraad check, bestellingen; - bestellingen opruimen; - mise en place; - dagcatering (lunch, tussendoortjes, borrel, diner, etc.) - aanspreekpunt voor gasten, - gasten bedienen, - opruimen, schoonmaken en voorbereiden voor de volgende dag.
Naar wie zijn wij op zoek?
- liefde voor natuur en duurzaamheid en een drive om dingen NU anders te doen; - ervaring in de horeca – bij voorkeur (ook) in de keuken; - de droom om je eigen horecalocatie op te zetten.
Wat biedt het bedrijf?
Wat kan je verwachten: - ruimte om te ervaren, leren en vragen – en om te ontdekken wat jij leuk vindt om te doen! - echt kennis te maken met ondernemerschap onder leiding van 2 doorgewinterde ondernemers; - werken op een duurzame locatie met een - in de basis - vegetarische keuken; - je bent onderdeel van een gezellig team in een familiebedrijf; - je werkt op een mooie boerderij in t groen (10-15 min wandelafstand van ov).
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat