Manager / ondernemer horeca

The Wine House Westland B.V. Leerling Allround F&B by The Wine House

* Het ontvangen en bedienen van gasten. * Toelichting geven op de wijn- en menukaart. * Correct en vriendelijk te woord staan van onze gasten. * Het serveren van gerechten en hierbij toelichting geven over de samenstelling van de gerechten. * Het opdekken en afruimen van de tafels. * Het maken en eventueel uitschenken van de dranken, wijnen en cocktails. * Het ondersteunen van het management met het organiseren van evenementen / private dining op de vloer. * De gast een onvergetelijke middag en/ of avond bezorgen!

Naar wie zijn wij op zoek?

* Attent, gast- en servicegericht. * Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal. * Je werkt graag in een team van professionals en hebt hart voor dit vak. * Je bent resultaatgericht ingesteld. * Je bent enthousiast, flexibel, kritisch en creatief. * Een echte teamplayer!

Wat biedt het bedrijf?

* In het bijzonder veel leer- en groeimogelijkheden op het gebied van wijn, aan de hand van trainingen. * Afwisselende en uitdagende diensten. * Ontwikkelingsmogelijkheden. * Doorgroeimogelijkheden. Verder werk je samen met een gezellig, dynamisch en jong team in een snelgroeiend bedrijf!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder