Te Werve B.V. Wil jij veel leren tijdens toffe events op het prachtige Landgoed Te Werve in Rijswijk, dichtbij Den Haag?
Het bedrijf Landgoed Te Werve in Rijswijk wordt geëxploiteerd als horecalocatie voor vergaderingen, recepties, gelegenheidsdiners, bruiloften en personeelsfeesten. Te Werve Buiten is een unieke buitenlocatie aan het meer het landgoed. Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten zijn onderdeel van Event Company, net als Kasteel De Hooge Vuursche. Je stage: De werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Voor onze gasten ben je mede verantwoordelijk voor de ontvangst en verzorging tijdens vergadering, lunch en (personeels)feesten of bruiloft. Als stagiaire gaan we je begeleiden zodat je al snel zelfstandig allerlei bedieningswerkzaamheden kan uitvoeren. Waarom stage lopen op Landgoed Te Werve: • Werken op tofste events • Gezellige collega's • Een dynamische werkomgeving • Kans om heel veel te leren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ervaring is fijn, maar uitstraling, inzet en leergierigheid zijn belangrijker. Je hebt passie voor het Horeca vak en je bent bereid om ook in het weekend en in de avond te werken.
Wat biedt het bedrijf?
Dit zijn wij: • Inspirerende werkomgeving op een prachtig landgoed. • Alles rondom het werk is gewoon goed geregeld. • Leuke zakelijke events en bruiloften. • Enthousiast team en een informele werksfeer. • Goede begeleiding tijdens je stage. • Kans om opgenomen te worden in het team van vaste oproepkrachten.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten