Bakkerij Mathieu Hermans Collega banketbakkerij
Je werkt samen met een team van 5 bakkers. Je werkt aan de banketkant samen met een collega banketbakker die jou veel gaat leren. Alles wordt nog op ambachtelijke wijze gemaakt. Taartbodems bakken, slagroom kloppen, taartjes maken horen bij je taken. Je leert veel en er wordt van je verwacht dat je snel zelfstandig kan werken. Je start om 6:00 tot 14:00 uur.
Naar wie zijn wij op zoek?
stressbestendig, flexibel, secuur, oplettend.
Wat biedt het bedrijf?
Ambachtelijk bakkerij met een leuk team waar je veel leert. Kans op een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
lees verder