Bakkerij Mathieu Hermans Bakker met passie voor vlaai en banket
We zoeken een bakker met passie voor banket en vlaai. Je werkt aan de banketkant met een collega banketbakker. Hier leer je lekkere taarten en gebakjes maken. Je klopt slagroom en boter creme. Je bakt soezen, kookschuim en nog meer wat nodig is in een ambachtelijke bakkerij. Aan de brood en vlaaikant tref je voorbereidingen aan voor het maken van brood en vlaai zoals fruit binden, degen draaien, vlaaibodems opmaken. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Je werkt in een energieke omgeving. We leren je werken in onze ambachtelijk bakkerij met het maken van onze vlaaien, broodjes en broden en banket. Samen werk je met nog 5 andere bakkers. Werktijden zijn 6:00-14:00 uur en zaterdags 04:30-12:30 uur
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent flexibel, kan goed omgaan met collega's, je bent handig en kan snel schakelen. Je bent stressbestendig.
Wat biedt het bedrijf?
Je werkt met een 5-tal bakkers in de bakkerij. Er is veel contact met de winkel en het winkelpersoneel.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring