Zelfstandig werkend bakker

Smores uitdagende leerplaats Franse patisserie met MOF leermeester

• Bereidt patisserieproducten • Plant de productie van patisserieproducten • Bereidt de productie van patisserieproducten voor • Bereidt patisserieproducten • Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten • Decoreert en werkt patisserieproducten af • Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten • Verpakt en presenteert patisserieproducten en half fabricaten en slaat deze op • Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment • Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur • Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur • Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten • Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten • Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder