Bakkerij Martens VOF Ambachtelijke Bakkerij
Je komt bij je "leermeester" op de werkvloer, hij begeleidt jou om uiteindelijk als Zelfstandig werkend bakker te kunnen functioneren, De werkzaamheden hebben allemaal betrekking op de ambachtelijke producten. We maken 95% nog zelf. Het team bestaat op dit moment (mei 2025) uit de "leermeester" zelf, een ervaren brood- en banketbakker, assistent brood- en banketbakker en jij zelf.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken iemand die : - gemotiveerd is, - goed wil/kan samenwerken, - veel creativiteit in zich heeft en - uiteraard bereid is om mee aan te pakken op alle vlakken.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder