Zelfstandig werkend bakker

Geruba Chocolade Enthousiaste en energieke chocolatier gezocht.

De student/werknemer draai de dag mee in de productie. Dit houd in mee de producten maken, vullen van de producten en ook verpakken van de producten. De student/werknemer leert zo het hele proces van het maken van chocolade producten, van begin tot einde. De student/werknemer komt zo op verschillende werkplekken in aanraking met verschillende producten die wij als Geruba Chocolade maken voor onze klanten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken studenten/werknemers die creatief en graag met hun handen bezig zijn. Wij zijn als bedrijf spontaan en enthousiast en zoeken dat ook in de student/werknemer. Als je al de vaardigheden van chocolade hebt of wilt krijgen zit je bij ons goed.

Wat biedt het bedrijf?

Ons bedrijf heeft een mooie stageplek voor een student/werknemer die graag het vak van chocolatier wil gaan doen. Wij als Geruba Chocolade zetten ons altijd in zodat jullie dit vak als chocolatier leuk en creatief afsluiten na de stage. Wij bieden je een stageplek die van 8 uur tot 17 uur is en dus niet in de nacht werken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder