Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Café Charlemagne Kom stagelopen op het gezelligste plein en in het leukste team van Maastricht!

Café Charlemagne ligt op het mooiste plein van Maastricht; het Onze Lieve Vrouweplein. Hier kan men terecht voor een heerlijk ontbijtje, lunch of diner, of gewoon een lekker kopje koffie met verse Limburgse vlaai. Dit sfeervolle en traditionele bruine café met diverse verrassende bieren van de tap, is door de afgescheiden bovenverdieping "de Galerie" zeer geschikt voor grote groepen. Denk aan borrels tot 150 personen of diners tot 60 personen. In de zomer is er natuurlijk het grote terras met 200 zitplekken. Bij Charlemagne kan men de hele dag genieten, elke dag geopend van sochtends tm savonds. Er zijn lekkere dikke boterhammen, frisse salades en diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Naast onze klassiekers als saté, zoervleis en onze malse spare ribs, serveren we naast de andere gerechten op de kaart, wekelijks wisselende specials met seizoensgebonden producten, vaak uit de regio met een puur- en duurzaam karakter.

Naar wie zijn wij op zoek?

Oog voor detail en een echte teamspeler.

Wat biedt het bedrijf?

Flexibiliteit, groot terras en groot team dus veel leren. Zowel vaktechnisch als op managementgebied.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder