Kok

Cinq Kook je carrière op smaak bij CINQ in Maastricht!

Als stagiair bij CINQ draai je volledig mee in onze professionele keuken. Je begint je dag met de mise-en-place: het voorbereiden van verse ingrediënten, het afstemmen van de dagplanning met de chef en het klaarmaken van je werkstation. Tijdens de lunch en het diner werk je samen met het keukenteam aan het opmaken en uitserveren van prachtige gerechten – altijd met oog voor smaak, presentatie en timing. Jouw taken en leerdoelen: -Voorbereiden en (gedeeltelijk) zelfstandig bereiden van gerechten -Werken volgens receptuur, maar ook leren improviseren als dat nodig is -Hygiënisch en efficiënt werken volgens HACCP-richtlijnen -Inzicht krijgen in keukenorganisatie, inkoop en voorraadbeheer -Samenwerken in een hecht keukenteam met hoge kwaliteitseisen -Creatief meedenken over nieuwe gerechten en menuwijzigingen

Naar wie zijn wij op zoek?

We vragen iemand die, enthousiasme uitstraalt voor het vak, kennis heeft van producten, efficiënt en hygiënisch werkt en er alles aan wil doen om de gasten van CINQ verfijnde gerechten aan te bieden. Absolute musts zijn: -je bent een team-player en van nature gastvrij -bent pro-actief en hebt inlevingsvermogen -liefde voor het koksvak -positief ,vriendelijk en flexibel -kan goed in luisteren en bent open minded -bent niet bang om de handjes te laten wapperen -vindt het geen probleem om op feestdagen en in de weekenden te werken -je neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk. -hebt Oog voor detail / Nauwgezet: -bent grondig en controleert de eigen werkzaamheden;

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij je bieden: - professionele, gezellige en enthousiaste werkomgeving - wisselende werktijden (dag- en avonddiensten) - wisselend weekenddagen vrij - goede samenwerking tussen het hele team - persoonlijke ontwikkeling met trainings- en proefprogramma’s. - doorgroei mogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder