Patissier

la Fève chocolade & desserts Chocoholics gezocht...!!

Wie zijn wij? In 2010 zijn Geert-Jan Heesterbeek en Mirelle Haex gestart met hun bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, chocolade creaties en desserts. Bij la Fève draait het om kwaliteit, innovatie en service. Zo heeft Geert-Jan de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau! In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het chocolade-atelier van la Fève is uitgeroepen tot de beste delicatessenwinkel van Limburg en hebben de 2de prijs gewonnen van de beste delicatessewinkel van Nederland! Meester chocolatier Geert-Jan Heesterbeek is de initiatiefnemer van de Sterrenbonbons. Tien Michelin Sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met la Fève tien verschillende bonbons ontwikkeld. Na een aantal sessies van testen, proeven, ruiken, verfijnen en genieten, presenteren we ze onder de naam Sterrenbonbons. De bonbons passen bij het restaurant

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, oog voor detail en creatief.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt terecht in een klein gezellig team van ongeveer 7 personen. We zijn een groeiend bedrijf en zoeken waarschijnlijk dit jaar en volgend jaar uitbreiding. Bevalt de samenwerking tussenbeide is een vaste aanstelling mogelijk.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder