Leidinggevende bediening

NH Maastricht Stage Food & Beverage Management

Als Food & Beverage Management Stagiair ben je verantwoordelijk het meewerken en supervisie houden in het restaurant, bar, banqueting en roomservice met oog op efficiëntie, coördinatie en communicatie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de coaching van het team. Tijdens deze uitdagende stage heb je verder de volgende verantwoordelijkheden; de planning, organisatie en administratieve handelingen van de verschillende Food & Beverage afdelingen. Ondersteuning en uitvoer van projecten voor de (Assistant) Food & Beverage Manager, Cost Control, budgetbeheersing en bestellingen. Verder ben je verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling binnen de Food & Beverage afdelingen en draag je zorg voor, en instandhouding van de correctheid en niveau van service. Daarnaast zal jij veel kennis opdoen met betrekking tot producten, materialen en communicatieve middelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Jij kunt goed zelfstandig als in een team werken, jij hebt een gastgerichte en collegiale instelling; • Verder ben je stressbestendig, heb jij goede contactuele eigenschappen en heb jij een flexibele instelling qua werktijden en werkdruk; • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect; • Daarnaast ben jij innovatief, initiatiefrijk, heb jij een commerciële instelling en ben jij minimaal 5 maanden beschikbaar. Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat biedt het bedrijf?

• Een bruto stagevergoeding van € 750 per maand, altijd op tijd gestort; • NH University: diverse opleidings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden; • Nationale en internationale carrièremogelijkheden; • Aanbrengbonus van € 500- bruto als jij een nieuwe collega aandraagt; • Wereldwijd overnachten in de hotels van onze keten voor €36,- of €72,- euro per nacht en 30% korting in onze restaurants/bars; • Kortingen tot 25% voor jouw friends & family; • Kortingen bij allerlei (web) winkels; • Blijf fit met ons Bedrijfsfitness-, Fiets- èn Sportplan; • Een nieuwe familie.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder