Gespecialiseerd kok

Rantree Restaurant Rantrée: Uniek leerbedrijf, op hoge hoogte!

We nemen je mee om alle onderdelen van ons mooie, inspirerende vak te leren. Dit betekend dat je onderdeel wordt van een team, dat je alles mag en kan vragen. Dat er ruimte is om te vallen, omdat er iemand met je mee zal kijken en je gaat begeleiden in het gehele proces. Jij bepaald het tempo en wij stemmen daarop de werkzaamheden af.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het meest waardevolle instrument is motivatie. Wij zoeken samen met jou, naar jou unieke talenten. Dit wordt de basis. Jij bepaald het tempo en hoe hoog je de lat wilt leggen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een warm, hecht team. Een team dat de kansen geeft om te groeien, om uitdagingen aan te gaan. We laten je mee gaan naar proeverijen. We bieden je flexibiliteit qua werkuren en vakantieplanningen. We bieden je ook een luisterend oor, zodat frustraties snel worden opgelost en er geen vervelende situaties ontstaan, die de sfeer in het team kunnen beïnvloeden, daarnaast bieden wij je een team waar veel kennis te halen valt, wij willen deze met alle liefde delen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder