Gespecialiseerd kok

Restaurant Rozemarijn Ben jij een gepassioneerde kok met creativiteit en liefde voor unieke smaakcombinaties?

Ben jij een gepassioneerde kok met creativiteit en liefde voor unieke smaakcombinaties? Kun jij je creativiteit kwijt op het bord en is de keuken jouw vertrouwde terrein? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

Als zelfstandig werkend kok bij Restaurant Rozemarijn ben je onderdeel van ons dynamische keukenteam en verras je onze gasten elke dag weer opnieuw met verrassende smaakcombinaties. Je bent verantwoordelijk voor het bereiden en presenteren van gerechten die zowel visueel als smaakvol indruk maken. Daarnaast denk je mee over de doorontwikkeling van ons menu en de verbetering van de keukenprocessen.pt.

Wat biedt het bedrijf?

Flexibiliteit. Fulltime of parttime is mogelijk. Ook kun je direct starten. Een goede werk-privé balans. Een 4-daagse werkweek is bespreekbaar en je bent altijd vrij op zondag en maandag. De werktijden zijn in overleg. Je hebt de flexibiliteit om je werkuren aan te passen aan jouw behoeften. Groei en ontwikkeling. De mogelijkheid voor het volgen van extra cursussen en opleidingen om je kennis en vaardigheden te vergroten. Voldoende vakantieperiodes. In totaal zijn wij 6 weken per jaar gesloten, waaronder carnaval! Exclusieve voordelen. Lunchen of dineren met 50% korting bij alle JRE Restaurants, zowel in Nederland als in het buitenland.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder