Restaurant Rozemarijn Ben jij een gepassioneerde kok met creativiteit en liefde voor unieke smaakcombinaties?
Ben jij betrokken en enthousiast? Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en ervaring in de horeca? En wil jij ook graag werken in een fijn restaurant? Dan zoeken wij jou! werkzaamheden onder andere: -Mise en place -opstarten keuken -meelopen tijdens lunch en diner -afsluiten keuken
Naar wie zijn wij op zoek?
vaardigheden: -collegiaal - creatief -flexibel -niet bang, soms mag je ook meelopen met de bediening - geen 9 tot 17 mentaliteit -Passie!!!
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je de mogelijkheid om extra cursussen / opleidingen te volgen. ? Je hebt vijf weken per jaar vrij (o.a. met carnaval). ? Je mag met 50% korting lunchen of dineren bij alle JRE Restaurants. Zowel in Nederland als in het buitenland.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat