Sjiek Kookpunt Ben jij op zoek naar een SJIEKE werkplek en de eerlijke Italiaanse keuken?
In samenwerking met je collega's ga je na een korte inwerkperiode beginnen met het runnen van de koude kant. Hierna wordt er begonnen met het aanleren van warme bereidingen. Je krijgt informatie en taken omtrent voorraadbeheer, bestellingen en recepturen zodat je een goed idee hebt wat een zelfstandig werkende chef moet kunnen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Beschik jij over een goede smaak, pik je dingen snel op in de praktijk , ben je een teamplayer en heb je een positieve instelling, meld je dan bij ons.
Wat biedt het bedrijf?
Bij ons kun je terecht in een klein, hecht en jong dynamisch team. Na afloop van de overeenkomst bestaat de mogelijkheid op het krijgen van een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan