Teaching Hotel Chateau Bethlehem | Hotel Management School Maastricht Stage Food & Beverage Supervisor
STAGIAIRE FOOD & BEVERAGE SUPERVISOR - De Food & Beverage afdeling van het Teaching Hotel verzorgt de service voor Bar Le Coin, Restaurant L’Etoile en allerlei soorten events in onze vergader- en ontmoetingsruimtes. Van vergaderingen tot cocktail party’s en bruiloften. In L’Etoile serveren wij ontbijt, lunch en diner voor hotel- en externe gasten. Als Stagiaire Food & Beverage Supervisor zal je binnen deze afdeling alle aspecten leren kennen en na een intensieve training uiteindelijk als Supervisor van de eerstejaars praktijkstudenten van de Hotel Management School fungeren. Wat ga je leren? • Bedieningswerkzaamheden: ontvangen, te woord staan en bedienen van gasten in ons restaurant l’Étoile, onze bar Le Coin, ons terras of in onze banqueting zalen • Verstrekken van informatie en verlenen van service • Begeleiden en coachen van eerstejaars studenten van HMSM in het kader van praktijkleren • Het functioneren als Restaurant Supervisor
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie ben jij? • Je volgt een opleiding op minimaal MBO niveau 4 in Hotel Management, Facilitair Management of Commercieel Management • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Engelse taal • Je bent een stressbestendige team player met een professionele houding • Je bent flexibel qua werktijden (dag/avond/weekend) • Als je relevante horeca ervaring is dat een pré
Wat biedt het bedrijf?
Hotel Management School Maastricht biedt haar studenten een praktische trainingsomgeving op eigen locatie onder de naam Teaching Hotel Château Bethlehem. Dit 26 kamers tellende hotel met bar, restaurant en vergader- en ontmoetingsruimtes is een commercieel bedrijf met echte, externe gasten. Als stagiaire bij het Teaching Hotel bieden wij jou een positie met een grote mate van verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om al snel zelfstandig te mogen werken. Je wordt onderdeel van een jong team van enthousiaste en gepassioneerde medewerkers, waarin eigen initiatief en creativiteit wordt aangemoedigd. Tijdens jouw stage krijg je continu professionele begeleiding door de praktijkbegeleiders van de Hotel Management School Maastricht. Bij het succesvol afronden van jouw stage, zullen wij een aanbeveling verzorgen voor de selectieprocedure indien jij zou willen doorstromen naar de Hotel Management School na het afronden van jouw opleiding
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten