Manager / ondernemer horeca

The Cousins Hotel Join the family – stage in prijswinnend boutique hotel

Ben jij op zoek naar een afwisselende stage in de wereld van boutique hospitality? Cousins Boutique Hotel in Maastricht biedt een unieke kans om mee te draaien in een kleinschalig, luxe hotel waar gastvrijheid en persoonlijk contact centraal staan. Je werkt mee aan uiteenlopende taken, zoals het verzorgen van het ontbijt, het in- en uitchecken van gasten en het creëren van een warme sfeer in huis. Laat je zien dat je gemotiveerd en verantwoordelijk bent? Dan krijg je alle ruimte om zelfstandig taken op te pakken en écht het verschil te maken voor onze gasten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent enthousiast, gastvrij en hebt oog voor detail. Je vindt het leuk om mensen in de watten te leggen en houdt van aanpakken. Of je nu een hospitality-student bent of een opleiding volgt in toerisme, evenementen of hotelmanagement, als je nieuwsgierig bent naar de wereld van boutique hotels, dan pas jij perfect bij ons. Je: – bent sociaal en communicatief sterk – spreekt goed Nederlands en Engels – vindt het leuk om zowel zelfstandig als in een klein team te werken – hebt een flexibele instelling – woont (bij voorkeur) in of rond Maastricht

Wat biedt het bedrijf?

Een stage bij Cousins Boutique Hotel is meer dan alleen meelopen – het is een kans om echt onderdeel te worden van een hecht team in een uniek hotelconcept. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, initiatief te tonen en verantwoordelijkheden op te bouwen in een warme, inspirerende werkomgeving. Wij bieden jou: – Een leerzame en veelzijdige stage in een luxe boutique hotel – Een klein, betrokken team waar je je snel thuis voelt – De mogelijkheid om écht mee te draaien en bij te dragen aan de beleving van onze gasten – Een stagevergoeding van €450 per maand – Dagelijks verse koffie, veel persoonlijke aandacht en een fijne sfeer

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder