Leidinggevende bediening

The Green Elephant Hostels B.V. Foodie

Als Guest Happiness Server Serendipity bij TGE ben je hét aanspreekpunt voor onze gasten en relaties, het visitekaartje van The Green Elephant. Jij bent de filosofie van The Green Elephant in levende lijve: iemand die sowieso al bewust leeft, van gezond eten houdt en goed voor zichzelf zorgt. Van regelmatig sporten tot graag mediteren; jij geeft bewust aandacht aan jezelf en weet daardoor onze gasten te inspireren om hetzelfde te doen. Verantwoordelijkheid neem je graag, zowel aan de front office als in het all-day restaurant. Jij... kent alle hotspots in de buurt en geeft gasten de beste local tips bezorgt gasten een bezorgt gasten een gepersonaliseerd en onvergetelijk verblijf; Zorgt ervoor dat onze gasten nooit zonder lekker koud drankje en of vegan hapje komen te zitten en draagt zorg voor een perfect ontbijtbuffet. stuurt collega foodies aan. Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer? zet je altijd voor minimaal 100% in en werkt graag met wisselende diensten

Naar wie zijn wij op zoek?

Energiek, fit en ervaring met de internationale backpack vibes

Wat biedt het bedrijf?

Een internationaal team met meer dan 11 nationaliteiten op maar 10 meter vn het NS station Maastricht

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W4 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder