Manager / ondernemer horeca

Vaeshartelt Manager/ondernemer horeca

Jij wilt natuurlijk stage lopen op één van de mooiste plekken van Maastricht: Buitenplaats Vaeshartelt. Dat snappen we. Gelukkig hebben wij een heleboel afdelingen waar stagiaires welkom zijn. Zo kan je stage lopen bij de bediening, de keuken, de receptie, communicatie, sales, finance of HR. Voor ieder wat wils. Op welke afdeling het ook is: je leert bij ons de kneepjes van het vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat jij zoveel mogelijk uit je stage haalt. Daarom geven wij jou de ruimte. Jouw vaardigheden die deze stage tot een succes maken zijn: het tonen van initiatief, het nemen van verantwoordelijkheid en een optimistische kijk op zaken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij leren van iedere student die bij ons stage loopt. Daarom bieden wij jou, naast een unieke leerervaring met begeleiding van ervaren leermeesters, de volgende voorwaarden: - Je krijgt een stagevergoeding als je stage langer dan 2 maanden duurt. Afhankelijk van je opleiding krijg je EUR 350 bruto per maand (MBO) of EUR 450 bruto per maand (HBO). Loop je minder dan 38 uur stage per maand? Dan wordt dit bedrag naar rato bepaald. - Je deelt mee in de fooi die wij als team binnen slepen - Uiteraard krijg je net zo’n hippe bedrijfskleding als je vaste collega’s als je stage loopt bij de keuken, receptie of bediening - Je kan goed je benen strekken op de 23ha grond die wij bezitten, lekker buiten lunchen en genieten van de welbekende goede koffie - Kom je buiten je stage uren genieten van de mooie locatie en de goede koffie omdat je vol trots aan je ouders, familie of vrienden wilt laten zien waar je werkt dan krijg je 25% korting op onze producten!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder