Kok

Wijnrestaurant Mes Amis Wil jij het "horeca virus" beleven in alle facetten van de keuken en industrie?

onder begeleiding van onze chefkok en souschef zelfstandig in de keuken kunnen werken: MEP, bereiding, meedenken over menu's en gerechten, 'creativiteit op het bord' aanwenden, meekijken met keuken- gerelateerde administratie (kostprijscalculatie, receptuur, bereidingswijze, afvalbeheersing)

Naar wie zijn wij op zoek?

enthousiast, leergierig en gemotiveerd dus een doorzetter.

Wat biedt het bedrijf?

Gerechten voorbereiding op een Fine Dining niveau, samen met leuke gemotiveerde collega's. Werkbezoeken bij onze leveranciers. 4x per jaar een personeelsdag vrijblijvend.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder