Allround Assistant Business Services

Gastouderbureau de Bengel Allround Assistant Business Services

Kom je bij ons stagelopen dan vinden wij het belangrijk dat je een leuke en afwisselende stage krijgt. Je krijgt inzicht in weke werkzaamheden je binnen een organisatie het leukste vindt. Deze inzichten en je opgedane kennis kun je vervolgens gebruiken om na het behalen van je diploma een baan te zoeken die echt bij jou past. Jouw werkzaamheden bij ons lopen uiteen van het organiseren van bijeenkomsten, telefoon aannemen, meedenken over het verkrijgen van nieuwe klanten, administratie, het aanmaken van contracten, opstellen van brieven, sociale media tot het verzorgen van de voorraad. Eigenlijk kunnen het alle voorkomende werkzaamheden zijn, dit is ook mede afhankelijk van jouw kennis en hoe snel je dingen oppakt. Ook een aantal keren meegaan op een afspraak met een van onze kinderopvangadviseurs op werkbezoek is mogelijk. Vanzelfsprekend komen alle werkzaamheden die je moet uitvoeren voor jouw stage aan bod.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het al eerste belangrijk dat je enthousiast bent en zin hebt om bij onze organisatie te gaan werken. Verder moet je accuraat kunnen werken en ook beschikken over een cijfermatig inzicht. Dit is nodig voor de offertes die je opmaakt voor de kinderopvang, klopt hetgeen gevraagd wordt aan uren en tarieven ook met wat er op de overeenkomst staat. Ook communicatief vaardig en in staat om mailtjes netjes en correct te beantwoorden. In een persoonlijk gesprek leren wij je dan graag beter kennen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een kleine organisatie met 10 medewerkers en 250 ZZP gastouders die indirect voor ons werken. We kiezen naar onze klanten voor een persoonlijke benadering. Dit merk je ook in de omgang die wij op kantoor met elkaar hebben. Als je bij ons stage loopt hoor je vanzelfsprekend bij ons team.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder