Kok

Restaurant Meijer's

De leerlingen die komen zowel aan de koude kant en aan de warme kant te werken. Ze beginnen meestal om 14;00 uur. ze zullen uit eindelijk zelf de verantwoording hebben over hun eigen kant. Ze delen ook mee in de fooi

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten dat de leerlingen netjes zijn, leergierig en zich lekker in de groep kunnen mengen.

Wat biedt het bedrijf?

We kunnen kijken om na een jaar een vaste aanstelling voor jullie te creƫren

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder