Kok

De Post Horeca B.V. The Sky has no limit.

De student zal op een leuke manier veel leren op de werkvloer maar ook achter de schermen betreft voorbereidend werk. Wij doen dit met een leuk team.

Naar wie zijn wij op zoek?

positiefe instelling.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf geeft kansen op snelle doorgroeimogelijkheden en zelfs een vaste baan met doorgroeimogelijkheden de leerling zal ook vele takken van horeca ontdekken. Omdat wij bijna alle takken invullen behalve het hotelwezen. Wij hebben lunch, restaurant, hoog segment catering, Club, bar en niet te vergeten organiseren wij ook grote evenementen tot wel 1500 mensen daarna naar buiten. De sky kent geen limieten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder