Meewerkend horeca ondernemer

De Heere van Meijel Ben jij de toekomstige Helikopterpiloot binnen De Heere van Meijel; en degene die anderen in zijn kracht weet te brengen teneinde het maximale uit onze organisatie te halen? We helpen je graag een stapje verder in je carrière

We vertellen graag een heel mooi en lang verhaal over De Heere van Meijel, maar toch doen we dat niet... kom gewoon langs en in overleg bepalen we samen hoe jouw stage er uit komt te zien. Dit gebaseerd op jouw studie- en persoonlijke leerdoelen die horen bij jouw opleidingsjaar.

Naar wie zijn wij op zoek?

UIteraard gastvrij, precies, oprecht, communicatief vaardig en leergierig. Dan hebben we de belangrijkste basis al te pakken

Wat biedt het bedrijf?

Een student/medewerker die op zijn plaats zit, heeft plezier in zijn/haar werk. En alleen als je plezier in je werk hebt, kun je het maximale uit jezelf halen en groeien als persoon en in je werk. Bij De Heere van Meijel bieden wij die omgeving waarin dit kan. En als je je eenmaal als een 'vis in het water voelt' dan bestaan er altijd carrièrekansen binnen de organisatie; of we helpen je verder binnen ons netwerk van mooie Hospitality bedrijven

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder