Markt 8 Met kwaliteit, service gerichtheid en rendement leren ondernemen?
Wordt opgenomen in het team en ga een dag volledig leren mee draaien. Wij werken naar een hoge standaard qua efficiƫntie & kwaliteit en leren je graag daarin alles zodat jij het maximale uit jezelf en een team weet te halen. Overdag hebben wij een drukke lunch. 's Avonds serveren wij een diner waarbij we 2 concepten door elkaar hebben, namelijk een grand cafe kaart en een verrassingsmenu. Daarnaast hebben wij nog regelmatig thema diners doordeweeks. In het weekend is het de gehele dag druk bezet qua bezoekers. Ben je leergierig en wil jij jezelf graag ontwikkelen dan krijg je ook de kans om je snel te ontwikkelen en het volledige diverse taken pakket te goed leren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken iemand die enthousiast is voor het vak, de puntjes op de i wil zetten en zichzelf graag wil ontwikkelen.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een volwaardig salaris naar de horeca-CAO. Standaard een dag in het weekend vrij. Veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Een bedrijf wat sinds kort is verbouwt en waar de kwaliteit van werkgemak en plezier hoog ligt. Vind jij nog dingen die verbeterd kunnen worden luisteren we hier uiteraard graag naar.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf