Meewerkend horeca ondernemer

Raspberry-Maxx VOF Superkans, je eigen onderneming in de toekomst. Ik leer het je graag. Samen kijken we wat er allemaal nog meer mogelijk is. Veel eigen inbreng.

Heel graag neem ik iemand mee in mijn werk die wellicht in de toekomst graag ook een ondernemer zou willen zijn in een kleinschalige horecagelegenheid. Van ontbijt, lunch, koffie en taart. Alles maken we helemaal zelf en serveren we in de horeca maar ook verkopen we het in onze kleine winkel bij de horeca. Gezellig, klein en heel veel ruimte voor eigen inbreng. Nu open van donderdag t/m zondag van 9.30 tot 17 uur op het prachtige bospark, bungalowpark Stille Wille in Meijel. Kijk maar eens op onze website www.raspberry-maxx.nl Wil jij ondernemer worden, dit is je kans. ! Groetjes Henny van Bergeijk

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, volhardend en graag in contact met gasten.

Wat biedt het bedrijf?

Een superkans om het roer van me over te nemen in de toekomst. Mogelijkheden ten over.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder