Brasserie1600
Bij Brasserie1600 is een veelzijdige stage mogelijk. Wij zijn 7 dagen geopend, werken met een jong enthousiast team en willen graag stagiaires alle kneepjes van het vak leren! Dag indeling keuken: 11.00 uur start van de dag: Inkoop controleren, opbergen van de inkoop, mice en place 12.00 opening restaurant: bereiden van de lunchgerechten, schoonhouden van de keukenruimte 16.00 uur: mice en place avond, personeelseten bereiden 16.30-17.00 uur pauze 17.00 uur: dinergerechten bereiden, assisteren van de kok, schoonhouden van de keuken 20.00 uur: start afsluiten keuken
Naar wie zijn wij op zoek?
Onze doelgroep is heel breed, een vlotte, vriendelijke en nette houding is zeer gewenst.
Wat biedt het bedrijf?
Bij Brasserie1600 werken we met een jong en enthousiast team. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. We leren en werken met elkaar en van elkaar. Jaarlijks organiseren we een leuk bedrijfsuitje, maar na je werkdag is er ook ruimte om na te kletsen met een sluitdrankje. Barista workshops, meedenken met de kaart, bezoekje bij de slager, vishandel of beurs proberen we ook jaarlijks mogelijk te maken. Kans op een vast baan bij Brasserie1600 is zeker mogelijk!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Met uitzicht op een vaste baan