Gastheer / -vrouw

Café Restaurant Herberg De fissa is lit.

Afhankelijk van welke studie je volgt, kan je binnen De Herberg/Hotel Bruno kennismaken met alle aspecten van de horeca. Van zelfstandig werkend kok tot gastvrouw/heer hotel/restaurant. BOL en BBL. Bij De Herberg/Bruno begint de dag met schoonmaken en het inchecken van de gasten voor het hotel. In de keuken wordt vanaf 09:00 MEP gedraaid voor de lunch en diner, ook de taarten bakken wij zelf. Bestelling worden gecontroleerd en opgeruimd. (fifo) In het restaurant/op het terras worden de reserveringen beantwoord en de tafels klaargemaakt voor de lunch. Na de lunch worden de voorbereidingen getroffen voor het diner. Afhankelijk van je dienst dag/avond of overdiner, worden je taken bepaald. De Herberg/Bruno is een creatief bedrijf met ongeveer 40 werknemers. Binnen je wensen en stage opdrachten, bepalen we samen hoe je functie er uit gaat zien.

Naar wie zijn wij op zoek?

Dat kan je vast zelf ook verzinnen, de rest leren we je wel.

Wat biedt het bedrijf?

De Herberg is één van de drukste horecabedrijven van Middelburg en 7 dagen in de week geopend. Op elk vlak is er ruimte tot doorgroeien en inbrengen van ideeën of organiseren van evenementen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder