Zelfstandig werkend kok

Brasa Beemster

Als leerling zelfstandig werkend kok ga je de volgende stap zetten in je carrière. Dit houd in dat je de volgende taken gaat doen: - Het op de juiste manier ontvangen en verwerken van de binnengekomen bestellingen - Het zelfstandig plaatsen van bestellingen - Het werken aan de mise en place - Het draaien van de lunch - Het meewerken tijdens het diner Je bent werkzaam op alle afdelingen van de keuken dus zowel warm als koud. Hiernaast help je mee met het voorbereiden en meegeven van grote partijen zoals walking dinners, bruiloften, high tea's etc. Sinds 1 maart beschikt BRASA over een gloednieuwe keuken waar de beste apparatuur in is geïnstalleerd. Je zult werken met ervaren koks die zowel het vak als het bedrijf kennen en je goed kunnen begeleiden tijdens het werk en ook je studie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast Leergierig Teamspeler Sociaal Goede werkmentaliteit Passie voor koken

Wat biedt het bedrijf?

BRASA biedt een gezellige leerplek aan waar in een goede sfeer gepresteerd word. Doordat wij een divers aanbod aan diensten hebben zoals a la carte diners, walking dinners, bruiloften etc. is geen dag hetzelfde en varieert je werk constant. Zoals genoemd beschikken wij over een gloednieuwe keuken met de beste apparatuur. Bij BRASA zijn we er op gericht om altijd een hecht team te hebben en zijn trots op ons eigen opgeleid personeel. Om deze reden is een vaste aanstelling na afloop van je studie ook zeker een optie als beide partijen dit willen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder