La vita e Bella Wij hebben plaats voor een nieuw culinair talent! Wil jij werken in een leuk team en kook jij de sterren van de hemel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
In functie van BBL zelfstandig werkend kok bij La vita è bella ben je verantwoordelijk voor een deel van de keuken. Je draagt zorg voor de mise en place, het voorbereiden en het opmaken van uiteenlopende gerechten. Je weet gerechten met zorg en kwaliteit uit te serveren aan onze gasten. Werken in de horeca doe je met passie! De juiste combinatie vinden tussen service, persoonlijke aandacht en professionaliteit is essentieel in ons vak.
Naar wie zijn wij op zoek?
Laat jij de kwaliteit en service van La vita è bella verder groeien? Dan willen we je graag ontmoeten!
Wat biedt het bedrijf?
Je leert de fijne kneepjes van het vak binnen een gezellig en hecht team van mensen die met liefde en passie het vak uitoefenen! Naast La vita è bella is er nog een andere vestiging in Roden (Bella Sardegna). Wij bieden een eventuele kan op doorgroei of een vaste aanstelling binnen een van onze vestigingen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers