Onder de Pannen, Terschelling Creatieve zelfstandig werkend kok in opleiding gezocht!
Heb jij, net als wij, een passie voor goed eten, kwalitatief goede -en veelal lokale- ingredinten n de bereiding daarvan? Wij hebben in onze keuken nog een plekje vrij voor een leergierige zelfstandig werkend kok in opleiding. Gastrobar Onder de Pannen is dagelijks geopend vanaf 15.00 uur (op woensdagen zijn wij gesloten) en de keukenbrigade start rond 13.30 uur. We beginnen met overleg en voorbereidende werkzaamheden (mise en place). Alles wordt hier zelf gemaakt; van de jus & sauzen tot de soepstengels. En van de smeersels bij de broodplank tot de chutney bij het kaas plateau. Tijdens de service bereid je diverse gerechten en geef je ze mee aan de collega's van de bediening. Bovendien leer je de borden mooi op te maken. Hygine is uiteraard heel belangrijk; na de service wordt alles goed gepoetst. Daarnaast wordt er gekeken wat er zoal besteld moet worden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Naar een creatief, leergierig, respectvol & betrouwbaar persoon
Wat biedt het bedrijf?
Bij Onder de Pannen kom je terecht in een gedreven, fijn & hecht team. Er worden regelmatig leuke (en leerzame) uitjes georganiseerd. Er is ruimte om door te groeien en er is kans op een vaste aanstelling. Bovendien beschikken wij boven het pas verbouwde restaurant over studio's en appartementen voor ons personeel.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan