Onder de Pannen, Terschelling Creatieve kok in opleiding gezocht!
Onze sfeervolle gastrobar ligt aan de rand van het leuke en gezellige dorpje Midsland op Terschelling. Liefde voor de gastronomie, voor goed eten met een smaakvol drankje erbij in een bruisende sfeer: dat is wat gastrobar voor ons betekent n wat wij willen uitdragen met Onder de Pannen. Wij werken het liefst zo veel mogelijk met lokale producten van Terschelling. Alles wordt zelf gemaakt, van A tot Z. Onze menukaart wisselt met de seizoenen mee en buiten de kaart om serveren wij vaak een viergangen tasting menu, mt bijpassende wijnen. Je leert eerst de koude kant onder de knie te krijgen, daarna door naar de warme kant. En wij beschikken over een flinke moestuin, waar je mee naartoe kunt. Heb je interesse of wil je meer info? Neem gerust contact op!
Naar wie zijn wij op zoek?
Naar een creatief, leergierig, respectvol & betrouwbaar persoon
Wat biedt het bedrijf?
Bij Onder de Pannen kom je terecht in een gedreven, fijn & hecht team. Er worden regelmatig leuke (en leerzame) uitjes georganiseerd. Er is ruimte om door te groeien n er is kans op een vaste aanstelling. Bovendien beschikken wij boven het pas verbouwde restaurant over studio's en appartementen voor ons personeel.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf