Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

De hooghe bergh golf restaurant DE MOOISTE EN GEZELLIGSTE WERKPLEK VAN BRABANT

Golfrestaurant met de mooiste werkplek van Brabant, nl De Gulbergen. Wij hebben een uniek gastenbestand die we met een enthousiast professioneel team voorzien van lunch,borrel, diner, vergaderingen en geheel verzorgde golfdagen voor bedrijven. Ik bieden een gevarieerde stageplaats in een bijzondere omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar iemand die vrolijk en enthousiast is, humor heeft en tegen een stootje kan. Iemand die initiatief kan tonen en niet te afwachtend is maar zelf met ideeën kan komen wordt zeer gewaardeerd.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een professioneel, hecht en enthousiast team met ieder zijn eigen kwaliteiten. Wij werken als 1 team dus helpen daar waar nodig ook de ander in de afwas, keuken en bar zodat we weten wat we aan elkaar hebben. Er is geen dag hetzelfde, dus veel afwisseling. We berekenen geen pauze-uren en eten doen we gewoon van de kaart. We werken hard dus dat wordt beloond! Er is veel ruimte voor eigen initiatief en nieuwe ideeën zijn altijd welkom.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder