Marketing & Communication Specialist

Modehuis Lenssen-Manders B.V. Wij zijn op zoek naar een modebewuste, gepassioneerde STAGIAIRE MARKETING & WEBSHOP.

Wij zijn op zoek naar een modebewuste, gepassioneerde STAGIAIRE MARKETING & WEBSHOP Heb jij affiniteit met mode en denk jij een creatieve bijdrage te kunnen leveren aan Lenssen Manders? Dan is deze stage echt iets voor jou! Functieomschrijving: - Opvoeren van producten op de webshop; - Schrijven webshop teksten (SEO); - Webshop pakketten gereed maken voor verzending; - Het maken van content voor social media: Facebook en Instagram; - Ondersteunen overige marketing werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken iemand die: - een MBO of HBO opleiding volgt richting Communicatie, Marketing of Fashion & Retail; - passie heeft voor mode en representatief is; - op de hoogte is van de modetrends en -musthaves; - commercieel, ambitieus en flexibel is ingesteld; - affiniteit heeft met het schrijven van teksten; - goed kan samenwerken met collega’s, maar ook goed zelfstandig werkt.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij: Een uitdagende en leerzame stage en werken in een team van enthousiaste collega’s. Uiteraard hebben we een passende stagevergoeding. Over Lenssen Manders: Lenssen Manders Mode “voor haar” is dé modewinkel van Mierlo en omstreken. Begonnen als een kleine kledingwinkel in Mierlo, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste zelfstandige damesmodezaak van Zuid-Nederland. Kenmerkend voor Lenssen Manders Mode “voor haar” is haar diversiteit aan kledingstijlen en het ruime trendy, casual en stijlvolle assortiment. Met ruim 150 verschillende bekende modemerken onder één dak, spreken wij een breed publiek aan. De kracht achter ons succes komt onder meer voort uit het enthousiasme en de betrokkenheid van de medewerkers. Deskundigheid, kwaliteit en service staan dan ook hoog in het vaandel. Procedure: Pas jij in dit plaatje? Stuur je motivatiebrief, CV en recente foto naar michelle@lenssenmanders.nl.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder