Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Enjoyhotel Millingen aan de Rijn

Bestellingen opnemen en doorgeven aan de keuken Drankjes en gerechten serveren volgens de richtlijnen van het bedrijf Zorgen voor een nette en opgeruimde tafelomgeving Luisteren naar de wensen van gasten en eventuele vragen beantwoorden Samenwerken met het team om een soepele service te garanderen Mogelijkheid om kennis op te bouwen over wijnen, menu-items en specials

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiasme voor gastvrijheid en klantenservice Uitstekende communicatieve vaardigheden Bereidheid om te leren en zich te ontwikkelen Teamspeler die goed presteert in een dynamische omgeving Representatief voorkomen en professionele houding Flexibel in werktijden, inclusief avonden en weekenden Geen specifieke ervaring vereist, maar affiniteit met de horeca is een pluspunt

Wat biedt het bedrijf?

Een leerzame en uitdagende omgeving om je gastvrijheidsvaardigheden te ontwikkelen Mogelijkheid tot professionele training en groei Marktconform salaris en fooien Korting op maaltijden en drankjes in ons restaurant/hotel Een positieve en ondersteunende werkcultuur

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder